I1½ dl ylette/ skyr/ græsk yoghurt max. 1,5 % fedt med 2 spsk. müsli eller ”fuldkornsdrys”
½ skive ristet rugbrød/ fuldkornsbrød smurt med smøreost max 19 % fedt pyntet med radiser/ rød peberfrugt, agurk...
100 g frisk frugtsalat f.eks. af kiwi, æble, pære, appelsin
med vanillecreme rørt af
3 spsk. Græsk yoghurt max. 1,5 % fedt/ skyr med 1 tsk. vanillesukker
½ skive rugbrød og ½ banan
2 dl Cocio One og 1 skive groft knækbrød
Gulerod, agurk, blomkål, skåret i stænger eller buketter
med dip af 1 dl. Skyr/ græsk yoghurt/ A 38 max. 1,5 % fedt - rørt med krydderier
2 dl. kærnemælk blendet med lidt bær (f.eks. hindbær eller jordbær)
og ½ tsk. vanillesukker og ½ dl havrefras (som topping)
2 stk. fiberkiks (kig efter fuldkornsmærket)
med 3 spsk. hytteost eller rygeost og purløg, rødløg og radise
1 skive groft knækbrød og 1 stk. pære
½ skive rugbrød med 1 skive magert pålæg pyntet med salat, karse, peberfrugt el.lign.
1 kop grønsagssuppe med ½ skive ristet rugbrød – evt. rugbrødscroutoner
½ skive grovbrød (25 g) med 1 skive pålægschokolade og ½ banan
1 skive groft knækbrød og 2-3 tørrede frugter (dadler/ figner/ abrikoser)
2 dl. kærnemælk med citronsaft og 1 tsk. vanillesukker og 2 spsk. grovflakes
2 stk. grove skorper med 2 tsk. honning
1 müslibar max. 100 kcal
10-12 nødder/ mandler
10 g mørk chokolade med mindst 70 % kakaoindhold
Tlf: 40339340
E-mail: ruth@diaetistklinik.dk
Mosevænget 23, Strib
5500 Middelfart